Mijn verhaal

Een gevoelig en soms bang meisje. Dat de kleuren van de dagen van de week zag. Leerde wat van haar werd verwacht. Altijd haar best deed. Het beste meisje van de klas.

Een visitekaartje met een titel en een serieuze functie: trainer/organisatie-adviseur.

Ik werd er alleen maar banger door. Mijn basis klopte niet. Mijn innerlijke kompas sloeg op hol. Maar door de barsten in mijn zelfbeeld begon licht te schijnen. Veel licht.

Het is dat licht dat me bij mijzelf bracht en me de weg wijst in mijn leven en in mijn werk.  Zo ontwikkelde ik een heel persoonlijke intuïtieve manier van coachen. Afgestemd op je energieveld in alignment met een ander niveau van bewustzijn ontstaat er contact op een dieper niveau. Zo ontdekken we in relatief korte tijd de essentie van wie jij bent. Zien we waar je bent op je pad en waar je naar op weg bent.

Als spiritueel coach zet ik al bijna 30 jaar lang mijn hoogsensitiviteit in om oude patronen in denken en doen open te breken. Met een open hart en een helder verstand zoek ik sporen,  soms buiten tijd en ruimte.  Het palet aan mogelijkheden is rijkgeschakeerd. Denk aan basis-technieken uit het systemisch werken, voice dialogue, NLP en labyrintwerk met daarbij een krachtig vermogen om energetisch te interveniëren. Inzichten over liefde en heelheid geven de sessies ook een persoonlijke touch en kleur.