Jouw verhaal

Het meisje of jongetje in het foto-album van je jeugd.  Herken je je het kind?  Zie je het familieverhaal waarin jij jouw plek had? Zie je er ook al het verhaal waarmee je naar de wereld bent gekomen?

Hoe kijk je nu naar het leven? Welke uitdagingen kruisen steeds weer je pad?  Zoek je naar zingeving?  Lukt het je wijs om te gaan met wat het leven je brengt?

Ingrijpende veranderingen brengen je bij jezelf. Je stelt je zelf vragen, het beeld over jezelf wankelt, verandert. Je ontdekt dat de wereld niet is zoals je die ziet, maar zoals jij kijkt. Je herschrijft je eigen verhaal.  In een onbekend gebied vol emoties dwaal je soms koersloos rond.  Maar juist de momenten van onbalans, verwarring en zelfreflectie blijken de voedingsbodem voor bewustwording en (spirituele) groei. Er daagt licht.

Aan de hand van mijn waarnemingen ontdekken we in welke gedachten en verlangens je werkelijke kracht schuilt. Hoe je je hogere bewustzijn kunt ervaren en zo innerlijk weet wat voor jou goed is in het leven. In verbinding herinner je je wie je bent en ontdek je het verhaal waarmee je je leven zelf vorm en zin geeft.

Credits foto: Rupert Britton