In de praktijk

Denk je dat mijn manier van werken van betekenis voor je kan zijn? Vul dan even het contactformulier in.  Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.

We kunnen elkaar ontmoeten in een rustige sfeervolle omgeving in het centrum van Breda: de Oude Vest 9. In een eerste gesprek maken we mondeling afspraken over een mogelijk vervolg. Als je werkgever opdrachtgever is, zorg ik – na jouw goedkeuring – voor een offerte. Voor zakelijke opdrachtgevers is een profielschets en een referentielijst beschikbaar.

Kies je ervoor niet naar de praktijk te komen, dan is het ook mogelijk online te werken via Skype/Facetime/Whatsapp video. De ervaring heeft geleerd dat een deel van het proces ook op deze manier kan verlopen. Ook is een mailconsult of een reading aan de hand van een foto een optie.

Als je klachten normaal gezond functioneren verhinderen, is het verstandig je in eerste instantie tot de reguliere gezondheidszorg te wenden.

 

Bereikbaarheid

 
Openbaar Vervoer

Vanaf NS-station Breda loop je in 10 tot 15 minuten naar de Oude Vest.

Neem uitgang Centrum en loop vanaf het Stationsplein richting Park Valkenberg. Hou in het park links aan zodat je uikomt op de J.F Kennedylaan. Deze laan gaat over in Vlaszak.  Sla op het kruispunt rechtsaf richting het Kloosterplein. Na ongeveer 100 meter bereik je de Oude Vest aan je rechterkant.

Neem je de bus vanaf het station, stap dan uit op halte Vlaszak of Keizerstraat.

Parkeren

Parkeren is mogelijk op het kleine parkeerterrein Oude Vest 3. Er is meer ruimte op parkeerplaats Beyerd-Vlaszak of in parkeergarages Chassétheater,  Houtmarkt / Mols.

Allemaal op een paar minuten lopen van Oude Vest 9.

Tarieven

Zakelijk : € 120,– per uur excl. 21% btw
Zelfstandige professionals: € 100,– per uur excl. 21% btw
Particulier: € 110, — per uur incl. 21% btw
Consulten en readings duren meestal 1 tot 1,5 uur.

Afspraken kunnen tot twee dagen te voren zonder kosten worden geannuleerd. Daarna wordt het gehele tarief in rekening gebracht. Bij een minimum of laag inkomen is na overleg gespreide en uitgestelde betaling mogelijk

Aanvullende informatie

Facturen worden na afloop van elke maand gemaild.
Betaling op IBAN NL53 TRIO 0198 5533 31 Inflow Consultancy Lage Zwaluwe o.v.v. factuurnummer.