De weg loopt door…

Ruim 20 jaar lang was de Kuipershaven in Dordrecht mijn plek.  Meer dan 1500 clienten meerden er ook aan.  Elke dag de rivier groeten. Dat is voorbij. Maar beter te verliezen dan nooit te hebben gehad. 

Ons leven moest  praktisch simpeler worden, de zorg voor het bijzondere pand van onze schouders. Het leven verraste ons opnieuw en maakte ons bewust dat er fysieke grenzen zijn.  Een ingrijpende persoonlijke gebeurtenis op het moment dat we besloten te verkopen.  Een ingrijpende gebeurtenis in de wereld op het moment dat ik verhuisdozen inpak.

Hoe symbolisch dat in een tijd waarin al onze vaste patronen doorbroken worden, ik de deur op de Kuipershaven dichttrek en die op de Oude Vest in Breda open. De belangrijkste stap die je kunt zetten, is de volgende.

Welkom dus in een sfeervol monumentaal pand in het centrum van Breda. In een vorige eeuw was ik allang met mijn 65ste met pensioen. Nu stap ik nog vol verwachting een nieuwe fase in. Intussen maak ik een vlog , ontwikkel ik met een collega workshops. Voor als de wereld weer door draait. De weg loopt door.

Praktische informatie
Praktijkadres: 
Oude Vest 9 – 4811 HR Breda
Eerste etage 

Binnenkort op www.ingridvanapeldoorn.nl een vlog, en informatie over een eerste workshop.